luni, 15 mai 2017

Chec cu piersici şi cacao


Va invit sa incercati un chec rapid si delicios.


Ingrediente:
5 ouă
4 linguri făină
100 g unt
2 linguri cacao
5 linguri zahăr
2 piersici din compot
esenţă de rom

Mod de preparare:
Freci gălbenuşurile cu zahărul 




şi untul moale, 



apoi baţi albuşurile spumă tare. Amesteci cu grijă cele două compoziţii 



şi adaugi făina amestecată cu cacaoa 



şi esenţa de rom, încorporând uşor, de jos în sus. Tai piersicile cubuleţe şi le adaugi peste compoziţia de cacao. 



Torni compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină 



şi o introduci la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 grade C. 



Scoti checul din tavă şi il laşi să se răcească pe un grătar apoi il serveşti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu