duminică, 15 octombrie 2017

Conopida cu ardei si cascaval


Vă invit la o porție de conopidă cu ardei și cașcaval! Deoarece fetiței mele îi place conopida foarte mult, o pregătesc destul de des încercând să schimb câate ceva în compoziție. De această dată am folosit ardei gras roșu.
Ingrediente: 
250g conopidă
70 g cașcaval
4 ouă
½ ardei gras roșu
50 ml smântână
Pesmet
Sare
Piper
1 lingură de ulei (pentru uns tava)

Mod de preparare: 
Desfaci conopida și o fierbi în apă cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apă. Ungi cu ulei un vas și îl tapetezi cu pesmet. Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper.

Speli ardeiul gras și îl tai felii.
Pui conopida amestecată cu feliile de ardei în vasul termorezistent 
(uns cu ulei și presărat cu pesmet) 



 și apoi adaugi ouăle bătute cu smântâna 


și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 25-30 de minute. Scoți vasul, adaugi cașcavalul dat pe răzătoarea mare 


și introduci vasul la cuptor pentru câteva minute, până se topește cașcavalul,


apoi servești.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu