vineri, 13 octombrie 2017

Mancarica de naut cu afumatura


Vă invit să încercați o mâncărică rapidă și delicioasă!


Ingrediente:
1 cutie năut
200g afumătură
1 ceapă albă uscată
1 ardei gras roșu
1 rosie
1 morcov
Sare
Piper
Cimbru
2 linguri ulei de masline
bulion
1 foaie de dafin

Mod de preparare:
Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa, roșia și ardeiul și dai morcovul pe răzătoare și le pui la călit în uleiul încins. 


Tai mușchiulețul felii și îl adaugi peste legume. Adaugi 2 căni de apă și condimentezi cu sare, piper și cimbru. 


Lași să clocotească până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi năutul scurs și clătit cu apă rece și bulionul. 


Lași să fiarbă la foc potrivit pentru 5-10 minute.


Se poate servi cu pătrunjel verde tocat mărunt (eu nu am avut de data aceasta).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu