luni, 19 iunie 2017

Somon cu legume la tigaie



Ingrediente:
1 file de somon
1 lamaie
1 dovlecel
1 morcov
50g boabe de porumb (din conserva)
200g rosii cherry
3-4 linguri ulei
Sare
Piper
Cimbru
condiment de peste

Mod de preparare:
Se spala legumele si apoi tai morcovul curatat si dovlecelul in feliute subtiri (pe care le tai in 4). Incingi uleiul intr-o tigaie si adaugi morcovii, dovleceii, porumbul si rosiile si adaugi sare, piper si cimbru, dupa gust. Lasi sa se caleasca legumele pana cand se inmoaie.


Speli pestele si il usuci cu servetele de bucatarie si apoi il asezi pe gratarul incins si il lasi sa se patrunda bine pe ambele parti. 


Cand pestele este aproape gata presari sare si condiment de peste.



Servesti pestele stropit cu zeama de lamaie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu