vineri, 28 iulie 2017

Gogosele cu ton



Ingrediente:
300ml apă
100g unt
240g făină
3 ouă
1 legătură pătrunjel
1 conservă ton
sare
piper

Mod de preparare:
Pui la fiert apa și untul cu o linguriță de sare. 



Când începe să fiarbă, adaugi toată cantitatea de făină și amesteci energic, până când aluatul se desprinde de pereții vasului. Iei vasul de pe foc și lași compoziția să se răcească. 


Încorporezi ouăle pe rând, 


apoi pătrunjelul. Poți pune și ceapă verde tocată. Adaugi piper și tonul scurs.


Omogenizezi aluatul.


Pui câte o linguriță de compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt. 


Le coci în cuptorul preîncălzit, la foc iute, timp de 10 minute, apoi alte 10 minute la foc mediu, fără să deschizi ușa cuptorului.


Poți să prăjești câte o lingură de aluat și în baie de ulei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu