marți, 30 decembrie 2014

Drob din piept de pui cu verdeata



Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat
5 oua
1legatura patrunjel
1 legatura marar
14 masline verzi umplute cu ardei rosu
sare
piper alb
2 linguri de pesmet fin

unt pentru uns forma

Mod de preparare:
Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.
Pieptul de pui spalat il pui la fiert in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. 



Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.
Iei o forma de chec de 12x22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez; am uns-o cu unt). Asezi 2 randuri de masline verzi umplute cu ardei rosu 


si completezi cu restul de amestec.



Tasezi si presari deasupra pesmet fin. 


Dai la cuptor pentru 35-40 de minute. 


Cand s-a racit il tai felii.



2 comentarii:

  1. La ora aceasta chiar nu fac bine sa ma uit la retete atat de apetisante...Ce foame imi era, iar acum nu mai spun...

    RăspundețiȘtergere