sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Tarta cu somon si legume



Vă invit să încercați o tartă rapidă și delicioasă, care se poate prepara cu orice tip de legume vă plac.

Ingrediente:
1 aluat foietaj

-Pentru umplutură:
o bucată file de somon
400g mix de legume congelate
5 oua
100 g smântână
sare
piper
3 linguri pesmet
2 linguri făină
roșii cherry
unt (pentru uns tava)


Mod de preparare:
Fierbi legumele pentru 5-10 minute și le scurgi bine de apă.
Pui somonul pe grill și îl lași să se rumenească pe ambele părți. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi pesmetul, făina, sare și piper după gust. 


Adaugi legumele 


și somonul desfăcut bucățele și omogenizezi compoziția.


Întinzi aluatul și îl transferi într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină. Îl înțepi din loc în loc cu o furculiță. Torni legumele peste aluat si adaugi deasupra roșiile cherry tăiate în jumătate. 


Introduci tava în cuptor pentru 40-45 de minute, la 180 grade C, până când se rumenește frumos.
Lași să se răcească puțin și servești tarta.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu