joi, 7 mai 2015

Briose cu nuci si branza cu mucegai



Va invit sa testati si aceasta reteta de briose. Mi s-a parut o combinatie delicioasa si totodata interesanta.

Ingrediente:
2 oua
75 ml lapte
75 ml ulei de masline
75 g branza cu mucegai (camembert)
100g branza de burduf
1 mar
30g nuci
120g faina
½ plic praf de copt
Sare
Piper



Mod de preparare:
Pui nucile, taiate marunt, la prajit in cuptor pentru 5 minute.


Intr-un bol mixezi ouale cu laptele, uleiul de masline si branza de burduf, 


apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci cu un tel pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi sare si piper dupa gust.


Tai merele 


si branza cu mucegai in cubulete mici 


si le adaugi impreuna cu nucile, peste compozitie. 


Amesteci usor cu o lingura de lemn.


Imparti compozitia in 12 forme de briose, tapetate cu unt 


si le introduci in cuptorul preincalzit la 175 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se rumenesc frumos.



Le lasi sa se racoreasca putin si le servesti. 


Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de pe site-ul http://www.europeflavours.ro/index.php/briose-cu-mere-si-branza-cu-mucegai 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu