luni, 20 martie 2017

Conopida cu ton la cuptor


Mai jos regasiti o reteta rapida si gustoasa pe care am pregatit-o pentru familia mea. Fetitei mele ii place foarte mult conopida si incerc sa o pregatesc cat mai variat si mai gustos. Va invit si pe voi sa testati aceasta reteta delicioasa.

Ingrediente: 
o conserva ton bucati
250g conopida

50 g cascaval
4 oua
5 linguri smantana
Pesmet
Sare
Piper
1 lingura de ulei (pentru uns tava)

Mod de preparare: 
Desfaci conopida si o fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apa. 


Ungi cu ulei un vas si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.
Pui conopida amestecata cu tonul in vasul termorezistent 


si apoi adaugi ouale batute cu smantana 


si introduci vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si il lasi timp de 25-30 de minute. Scoti vasul, 


adaugi cascavalul dat pe razatoarea mare 


si introduci vasul la cuptor pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu