marți, 14 martie 2017

Rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea



Va invit sa incercati o rulada delicioasa din carne tocata pe care am umplut-o cu spanac si telemea si am servit-o alaturi de o garnitura de legume mexicane. Pentru a da un gust mai bun umpluturii dar si garniturii am folosit 
condiment Maggi Secretul Gustului legume. Va recomand sa folositi si voi produsele Maggi, care dau savoare mancarurilor. 

Ingrediente:
500 g carne tocata de porc (sau amestec cu vita)
2 oua
2 linguri pesmet
miezul de la o felie de paine (30g)
1 catel usturoi 
sare
piper

-pentru umplutura:
500 g spanac congelat
50g telemea
sare
piper
o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
30g unt
50g gogosari murati

-pentru garnitura:
350g legume mexicane
o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
2 linguri rosii cuburi in sos
2 linguri ulei
Sare
Piper

Mod de preparare:
Lasi spanacul sa se dezghete apoi il scurgi bine de apa. Pui untul intr-o tigaie incinsa 


si adaugi spanacul si condimentezi cu piper si condiment o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume. 


Amesteci si lasi sa se caleasca 5 minute, apoi lasi sa se raceasca compozitia. Adaugi telemeaua data pe razatoarea mica 


si amesteci pana cand se omogenizeaza compozitia si adaugi sare daca mai este necesar.
Intr-un vas mai mare amesteci carnea tocata, ouale batute, pesmetul, painea inmuiata, stoarsa si rupta bucatele. 


Condimentezi cu sare si piper si amesteci. Intinzi compozitia pe hartia de copt. 


Peste stratul de carne intinzi stratul de spanac. Asezi deasupra fasii de gogosari 


si cu ajutorul hartiei de copt rulezi frumos astfel incat rulada sa ramana in interiorul hartiei de copt. 



Dai la cuptorul preincalzit la 180° pentru 20 de minute cu tot cu hartia de copt, apoi desfaci hartia (fara sa o scoti) si lasi rulada pentru inca 25-30 de minute pana cand se rumeneste. 


O lasi sa se racoreasca putin si apoi o tai.


Pentru garnitura pui legumele la calit in uleiul incins si adaugi sare, piper, o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume si rosii cuburi in sos. 


Adaugi o cana cu apa si lasi sa fiarba la foc potrivit pana cand scade apa si legumele sunt facute.


Servesti rulada alaturi de garnitura de legume.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu