vineri, 12 decembrie 2014

Musaca de cartofi cu carne de pui si ciuperci




Ingrediente:
7 cartofi
700 g piept de pui
1 borcan ciuperci
½ ardei rosu
sare
piper
1 ceapa
boia dulce de ardei
5 oua
100 g smantana
ulei
patrunjel
2 rosii

Mod de preparare:
Cureti cartofii, ii speli, ii tai feliute si ii pui la fiert in apa cu sare.
Toci ceapa marunt si o calesti in ulei, apoi adaugi carnea tocata, 


ciupercile taiate marunt, ardeiul taiat cubulete si patrunjelul tocat marunt. Adaugi sare si piper dupa gust si lasi sa fiarba la foc mic, pana se patrunde carnea, 


apoi iei tigaie de pe foc si lasi sa se raceasca. Bati ouale cu smantana si torni jumatate din compozitie peste carne. Amesteci pana se omogenizeaza.


Ungi un vas termorezistent cu ulei, pui un rand de cartofi feliati 


apoi torni amestecul de carne de pui cu ciuperci 


si asezi un strat de cartofi. 


Deasupra torni ouale si asezi felii de rosii. Daca doresti poti sa torni si un sos de rosii. 


Introduci vasul in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute.
Lasi sa se raceasca pentru cateva minute si apoi servesti.


Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu