duminică, 7 decembrie 2014

Trandafir cu carne de curcan




Ingrediente:

-pentru aluat: 
7 linguri lapte
150g branza de vaci 
6 linguri ulei 
300g faina 
1 plic praf de copt 
1 varf de cutit de sare

-pentru umplutura: 
500g carne tocată de curcan 
1 ceapa 
1 ou 
2 linguri pasta de rosii / bulion
150g cascaval 
patrunjel 
piper 
cimbru


Mod de preparare:
Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50x30 cm. 


Pentru umplutura amesteci carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt, cașcavalul tăiat cubulețe, albușul bătut, sare, piper, cimbru si pasta de roșii. 


Intinzi umplutura peste foaia de aluat 


si formezi o ruladă pe care o tai în 10 bucăți de aproximativ 5 cm. Tapetezi o forma rotundă de tort cu hârtie de copt si pui bucățile de ruladă cu partea secționată în sus, 


apoi le ungi cu gălbenuș frecat cu o lingură de lapte. 


Introduci tava in cuptorul preîncălzit pentru circa 50 de minute.



Va doresc pofta buna!

2 comentarii: